VET SKE 2 2020-03-10T14:56:46+00:00

Project Description

VET SKE 2

HOW TO APPLY

Projekt VET Skills and Knowledge Exchange 2 (VET SKE 2) bo 96 dijakom iz petih srednjih šol s področja Maribora omogočil, da v tujini opravijo tri tedensko praktično usposabljanje. S tem razpisom bomo izbrali skupaj 64 dijakov, ki bodo maja ali oktobra 2020 odšli na mobilnost na eno izmed naslednjih destinacij: Španija, Nemčija, Italija, Velika Britanija, Poljska in Ciper.

Tukaj najdete seznam izbranih kandidatov.

Izbrani dijaki in njihovi starši/skrbniki morajo, za sprejetje štipendije, podpisati Soglasje staršev in ga posredovati učitelju zadolženemu za mobilnost.

Dijaki morajo dokumente predložiti do 16.03 sicer bodo avtomatsko izgubili štipendijo in s tem možnost sodelovanja pri projektu.


Razpis VET Skills and Knowledge Exchange 2 (VET SKE 2) je PONOVNO ODPRT saj je na voljo še 10 mest  za dijake, ki bodo v oktobru 2020 odšli na mobilnost na eno izmed naslednjih destinacij: Španija, Nemčija, Italija, Velika Britanija, Poljska in Ciper.

ROK ZA ODDAJO PRIJAVE JE 23.3.2020 DO 24H.
 
Želite oddati svojo prijavo?
 

Najprej preberite celotno besedilo razpisa. Prenesete ga lahko tukaj.

Med izpolnjevanjem prijavnice ni mogoče shraniti, zato vam svetujem, da si pripravite osnutek v Wordovem dokumentu, kopirate in prilepite odgovore v spletno prijavo.

Vprašanja iz prijavnice lahko prenesete tukaj.

Za prijavo je potrebno pripraviti sledeče:

  • račun Gmail (ne veste, kako ga ustvariti? Navodila najdete tukaj),
  • veljavni identifikacijski dokument (osebna izkaznica ali potni list za državljane EU in vizum za državljane držav zunaj EU),
  • aktualen Europass življenjepis v angleščini (Ne veste, kako ga napisati? Kliknite tukaj in izpolnite obrazec). Vzorec ustrezno izpolnjenega Eurpass življenjepisa, ki vsebuje vse zahtevane informacije najdete tukaj. Življenjepis mora vsebovati vse elemente vzorčnega življenjepisa (vključno s sliko) v nasprotnem primeru bo zavrnjen.
  • Kratek video (max. 60s) v katerem pojasnite najmanj tri razloge, zaradi katerih bi se radi udeležili projekta VET SKE 2.

Pripravljeni? Kliknite tukaj in izpolnite prijavni obrazec.

Zapomnite si svojo kodo razpisa: VET SKE 2 CALL No.2, ker jo boste potrebovali pri izpolnjevanju prijavnice.


Stay tuned

EVERY DAY YOU WILL FIND OUT MORE ABOUT INTERNATIONAL LEARNING MOBILITY

CONTACT US