Acc Tehniški šolski center Maribor 2022-09-21T15:24:23+00:00

Project Description

KONZORCIJ TŠC

Maribor

Projekt TŠCA 02/2022 bo okvirno 60 dijakom iz petih srednjih šol s področja Maribora omogočil, da v tujini opravijo tritedensko praktično usposabljanje. 

S tem razpisom bomo izbrali skupaj 24 dijakov, ki bodo konec novembra 2022 odšli na mobilnost v Italijo in Nemčijo.

Želite oddati svojo prijavo?

Najprej preberite celotno besedilo razpisa. Prenesete ga lahko tukaj. 

Med izpolnjevanjem prijavnice ni mogoče shraniti, zato vam svetujemo, da si pripravite osnutek v Wordovem dokumentu, kopirate in prilepite odgovore v spletno prijavo. Vprašanja iz prijavnice lahko prenesete tukaj.

Za prijavo je potrebno pripraviti sledeče: 

  • račun Gmail (ne veste, kako ga ustvariti? Navodila najdete tukaj),
  • veljavni identifikacijski dokument (osebna izkaznica ali potni list za državljane EU in vizum za državljane držav zunaj EU),
  • aktualen Europass življenjepis v angleščini (Ne veste, kako ga napisati? Kliknite tukaj in izpolnite obrazec: http://www.europass.si/europass_zivljenjepis.aspx). Vzorec ustrezno izpolnjenega Eurapass življenjepisa, ki vsebuje vse zahtevane informacije, najdete tukaj.  Življenjepis mora vsebovati vse elemente vzorčnega življenjepisa (vključno s sliko), v nasprotnem primeru bo zavrnjen. Pred začetkom priprave življenjepisa si ustvarite svoj profil na spletni strani Europass.
  • Kratek video (max. 60 sekund), v katerem se predstavite in pojasnite najmanj tri razloge, zaradi katerih bi se radi udeležili projekta. 

Pripravljeni? Kliknite tukaj in izpolnite prijavni obrazec.

Zapomnite si svojo kodo razpisa: TŠCA 01/02/2022, ker jo boste potrebovali pri izpolnjevanju prijavnice.

Stay tuned

EVERY DAY YOU WILL FIND OUT MORE ABOUT INTERNATIONAL LEARNING MOBILITY

CONTACT US